1 nov 2022 Bijeenkomst: Datakwaliteit voor de Watersector

Hoe kan de watersector datakwaliteit slim en efficiënt organiseren?
Laat je informeren tijdens de bijeenkomst Datakwaliteit voor de Watersector op 1 november in Arnhem.

Goede besluitvorming en goede analyses vereisen betrouwbare data. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gerealiseerd. Het beheersen van de datakwaliteit is een intern beheersingsvraagstuk met impact op de financiële– en fiscale rechtmatigheid, het informatiebeheer. Maar het beheersen van de datakwaliteit is wellicht ook van belang voor de veiligheid van jouw organisatie én van ons, als burgers.

Klimaatverandering vraagt om een grote maatschappelijke opgave waarin het handelen van de watersector als geheel bepalend is voor de komende jaren. De relatie tussen klimaatverandering en datakwaliteit ligt voor de meeste mensen niet voor de hand. Datakwaliteit zal de komende jaren echter de bestuurlijke agenda van de Watersector domineren.

InAudit en Key2Control bespreken tijdens een bijeenkomst voor de Watersector het nut, de noodzaak en de urgentie van datakwaliteit op de eigen bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken.
Aan de hand van sprekers uit de praktijk, die elke dag met hun voeten in de klei staan, krijgt u een beeld van de impact van datakwaliteit op de interne beheersingsprocessen en interne verantwoordingsprocessen.

 

Wanneer en waar

1 november van 10.15 uur tot 14.00 uur

Burgers’ Zoo and Safaripark
Antoon van Hooffplein 1, Arnhem

Voor wie

Waterschappen, waterleidingbedrijven, waterschapshuis, omgevingsdiensten en gemeenten.
Maximaal 50 deelnemers.

Programma Bijeenkomst Datakwaliteit voor de Watersector

10:15 uur Inloop en ontvangst
10:45 uur Start van de bijeenkomst
11.00 uur Keynote Robert Borkes
11.30 uur Ronald van de Langenberg
12.00 uur Lunch
12.45 uur Bart Suers
13.15 uur Paneldiscussie
13.45 uur Afsluiting en borrel