Wat leuk dat je aanwezig was op onze relatiedag! We vonden het erg fijn om je weer écht te ontmoeten. 


Downloads

Zoals beloofd, delen we de presentaties met je:

 

Ook kun je hier het E-book Dienaren van het volk van Muel Kaptein downloaden en de Key2Control whitepaper ‘Haal meer rendement uit de software van Key2Control’.

eBook – Dienaren-van-het-Volk-Muel-Kaptein

Whitepaper – Haal meer rendement uit de software van Key2Control

 

 

Programma

Introductie van het thema integriteit dat onlosmakelijk is verweven met Management Control. Als manager Forensic Integrity & Compliance bij KPMG heeft Meike veel ervaring opgedaan bij diverse overheidsorganisaties. Vanuit de praktijk vertelt ze welke dilemma’s er zijn en waarom cultuur en ethiek zo moeilijk zijn om te beheersen, hoe je beheersing kunt organiseren en aantoonbaar verbetering kunt bewerkstelligen.

In 2020 en 2021 heeft Key2Control zich doorontwikkeld als organisatie en is het investeringsprogramma in de software doorgezet ondanks de onzekere tijd. Bart vertelt in vogelvlucht over de koers van Key2Control vanuit de afgelopen jaren naar de komende jaren.

Key2Control wordt door veel organisaties ingezet binnen uiteenlopende vakdisciplines. Gerrit deelt best practices over het gebruik van Key2Control de afgelopen jaren. Deze zijn gebundeld in een whitepaper dat ook als download wordt aangeboden.

Het Limburgs Museum is het cultuurhistorisch museum van Limburg met een uitgebreide archeologische collectie. Een korte toelichting op een bijzondere plek wordt verzorgd door een medewerker van het museum als inleiding op de lunch.

In de middag kies je zelf uit meerdere parallelsessies. Onze klanten vertellen hún ervaringen en delen hún kennis. Tijdens deze sessies word je bijgepraat over de praktijk die aansluit bij jouw vak- en/of interessegebied.

A Financiële rechtmatigheid:
Succesfactoren voor Interne Beheersing bij de Vervoerregio Amsterdam

Organisatie: Vervoerregio Amsterdam

Spreker: Hans van Dinther, Concerncontroller

De Vervoerregio Amsterdam zet sinds medio 2021 Key2Control in als Management Control systeem. Bij de start uitsluitend voor financiële rechtmatigheidsverantwoording, nu steeds breder. Hans van Dinther, concerncontroller vertelt over zijn ervaringen om integrale interne beheersing van de grond te krijgen en hoe hij de rechtmatigheidsverklaring heeft kunnen verkrijgen; wat is de rol van de software daarin en wat betekende dit voor de interne organisatie?

MEER OVER HANS OP LINKEDIN

B Informatiebeveiliging:
De PLUS van een ISO-certificaat

Organisatie: Coöperatie Parkeerservice

Spreker: Anneke Dunnewind, Bestuurssecretaris

De Coöperatie Parkeerservice zet sinds medio 2020 Key2Control in als Management Control Systeem voor financiële rechtmatigheids-verantwoording, informatiebeveiliging en privacy management. Anneke Dunnewind, bestuurs- en directiesecretaris vertelt over de weg die de organisatie heeft afgelegd om hun doelstelling te behalen: een certificering voor ISO27001. Ze gaat in op de vraag: “Hoe neem je de organisatie mee op het onderwerp informatiebeveiliging?”

MEER OVER ANNEKE OP LINKEDIN

A Fiscale rechtmatigheid:
Aanpak en ervaringen bij de aanpak van de Fiscale Rechtmatigheidsverantwoording  

Organisatie: Gemeente Landgraaf

Spreker: Jules Smolenaars, Concerncontroller

Gemeente Landgraaf werkt al sinds 2015 samen met Key2Control. Inmiddels wordt de Key2Control software ingezet als Management Control systeem waardoor steeds meer bedrijfsprocessen worden ondersteund. Jules vertelt over zijn ervaringen met de Belastingdienst in relatie tot het nieuwe DHT en de manier waarop Key2Control oplossingen sinds dit jaar worden ingezet ter ondersteuning van de fiscale rechtmatigheidsverantwoording.

MEER OVER JULES OP LINKEDIN

B Informatiebeheer:
Beleidskeuzes bij de invoering van een kwaliteitssysteem voor informatiebeheer 

Organisatie: Gemeente Venlo

Spreker: John Rayer, Beleidsadviseur informatiemanagement 

Gemeente Venlo is in 2020 gestart met Key2Control software ter voorbereiding op de financiële rechtmatigheidsverantwoording. Recent heeft gemeente Venlo besloten om de samenwerking met Key2Control uit te breiden met onder andere het kwaliteitssysteem normenkader voor informatiebeheer. John Rayer, Beleidsadviseur informatiemanagement vertelt over de beleidskeuzes die hieraan ten grondslag liggen en de mate waarin Key2Control aansluit bij het realiseren van deze beleidsdoelstellingen.

MEER OVER JOHN OP LINKEDIN

De belangrijkste en opvallendste leerpunten en gedeelde ervaringen uit de parallelsessies samengevat.

15.00-16.00 uur

Neem je collega mee…

Ken je iemand die deze dag ook niet mag missen?
Neem hem of haar dan als introducee mee naar de relatiedag. Bijvoorbeeld een collega binnen jouw organisatie of een collega met dezelfde functie bij een buurgemeente waar je veel mee samenwerkt.

Jouw introducee moet wel voldoen aan het volgende signalement:

  • Een professional die serieus aan de slag wil met informatiebeveiliging, privacy management, informatiebeheer, bedrijfscontinuïteit, integriteit, financiële of fiscale rechtmatigheid
  • Bereidheid om kennis en ervaring te delen met gelijkgestemden
  • Nieuwsgierig naar oplossingen voor integrale interne beheersing

De locatie: Limburgs Museum

“Verrassend én verfrissend. Eigenzinnig én prikkelend. Het Limburgs Museum heeft schwung. Met bezieling wekken we de geschiedenis van Limburg tot leven.”

Het Limburgs Museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én met de auto. Het museum ligt tegenover NS station Venlo. Of maak gebruik van de Parkeerdeal: Reserveer vooraf alvast je parkeerplaats tegen een goedkoper tarief.

Bepaal hier je route.

Upgrade naar een weekendje Limburg

Limburg is gastvrij en heeft veel te bieden. In het programma is helaas geen ruimte om het Limburgs Museum te bezichtigen. Maar misschien wil je ook een bezoek brengen aan Venlo of shoppen in het Outlet Centre in Roermond? Via het Limburgs Museum kun je tegen een aantrekkelijke korting op eigen kosten een hotelreservering bijboeken.

Je kunt kiezen uit 3 hotels in de directe omgeving van het Limburgs Museum.
Wil je één van deze drie hotels boeken? Dat kan via Sjo Delvaux: [email protected]

Hotel Mr Jigs
Dit hotel ligt aan de overkant van het museum.

Hotel Wilhelmina.
Dit hotel ligt naast het museum.

Theaterhotel Venlo, dit hotel ligt in de binnenstad op ongeveer 5 minuten lopen vanaf het museum.