Bespaarcalculator Verwerking Persoonsgegevens

De Registermodule van Key2Control levert een aantoonbare besparing op voor jouw organisatie. Met de bespaarcalculator reken je eenvoudig uit hoe groot die besparing is.

Organisaties worden overspoeld met administratieve registratie- en rapportageverplichtingen. Zoals de registratie van verwerkingen van persoonsgegevens om te voldoen aan de AVG, de registratie van werkgebonden personenmobiliteit (WPM) en verplichte registratie en rapportage van informatiebeveiligingsincidenten (NIS2). Het apart registreren en rapporteren is voor veel organisaties tijdrovend, foutgevoelig en een bron van ergernis.

Key2Control biedt jouw organisatie een geïntegreerde softwareoplossing en stelt jou in staat alle privacy- en informatiebeveiligingsaspecten integraal te beheersen, te verbeteren en te verantwoorden.

Met behulp van de Key2Control software faciliteer je op efficiënte wijze het gesprek met jouw organisatie over de relevante wet- en regelgeving aan de hand van praktisch toetsbare eisen.

Het resultaat? Rapporteren met een druk op de knop, meer tijd overhouden en méér begrip over wat er waarom moet gebeuren.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bespaarcalculator registermodule
Jouw besparing met Key2Control
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Bel mij terug

Kom je er niet uit? Laat een verzoek achter en we bellen je terug!

Naam(Vereist)
Heb je een concrete vraag of opmerking?

Wat moet ik invullen?

  • Interne uren per jaar: hier vul je het totaal aantal uren in dat in jouw organisatie jaarlijks wordt besteed aan informatiebeveiliging. Bijvoorbeeld 1.600 uur voor 1 FTE. Het gaat dus niet alleen om de uren van de CISO, ISO of ENSIA coördinator maar ook om de uren die collega’s besteden om informatie aan te leveren.
  • Inhuur uren per jaar: hier vul je het totaal aantal uren in dat door jouw organisatie jaarlijks wordt besteed aan externen die worden ingehuurd om te ondersteunen bij informatiebeveiliging.
  • Aantal Excel bestanden: hier vul je in hoeveel Excel bestanden er binnen jouw organisatie worden gebruikt om informatiebeveiliging te beheersen, te verbeteren en te verantwoorden.
  • Aantal rapportages hier vul je in hoeveel rapportages er binnen jouw organisatie worden opgesteld om informatiebeveiliging te beheersen, te verbeteren en te verantwoorden.

Wat rekent de bespaarcalculator uit?

De uitkomst is een verwachte besparing in euro’s op jaarbasis. Leidend voor het berekenen van de besparing zijn de 4 parameters die je hebt ingevuld. De uitkomst is een besparing waarbij rekening wordt gehouden met alle voorkomende direct meetbare kosten die samenhangen met de 4 parameters.

Hoe betrouwbaar is de bespaarcalculator?

De bespaarcalculator geeft een goede indicatie omdat we gebruikmaken van data uit diverse onderzoeken. We spreken over een indicatie omdat specifieke factoren binnen jouw organisatie ook invloed hebben op de besparing in geld. Daarnaast realiseer je indirecte kostenbesparingen, zoals bijvoorbeeld het borgen en beschikbaar maken van kennis en bespaar je tijd bij het zoeken naar de juiste informatie.