Over Key2Control

Sinds 2013 helpt onze software organisaties om aantoonbaar grip te krijgen op de uitvoeringskwaliteit van bedrijfsprocessen. Integrale interne beheersing noemen wij dat.
Samen met jou en jouw organisatie stellen we ambitieuze maar haalbare doelen. Zo geven wij succesvol invulling aan integrale interne beheersing.

ISO certificering

Wij zijn trots op onze dubbele certificering. Het is een objectieve bevestiging van de hoge kwaliteitseisen die wij zelf stellen aan onze organisatie, onze software en onze dienstverlening. Ook is de certificering een objectief bewijs van de klantwaardering die merkbaar is vanwege de toenemende behoefte om lange termijn samenwerkingen met Key2Control aan te gaan.
Uiteraard gebruiken we ook zelf onze eigen software en ervaren dus hoe deze bijdraagt in de integrale interne beheersing. Het helpt ons bij het verder verbeteren van prestaties, verkleinen van risico’s en duurzame groei.

De 4 principes van Key2Control

Afspraak is afspraak

Vooraf stemmen we de onderlinge verwachtingen concreet af en we werken altijd binnen duidelijke tijd- en budgetkaders.

Vonken in plaats van vinken

Wij zijn gedreven en betrokken professionals; niet onze inspanning maar het resultaat telt. Dat bereiken we door persoonlijke communicatie en een pragmatische aanpak.

Zien is geloven

Onze oplossingen zorgen voor een eenduidige structuur en gestandaardiseerde aanpak. Krijg overzicht en inzicht om aantoonbaar in control te zijn.

Wederzijdse loyaliteit

Onze overtuiging is dat vooruitgang alleen ontstaat bij duurzame groei op lange termijn. Voor het beste resultaat kijken we samen vooruit en delen we elkaars tijd, kennis en ervaring.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak of software?
Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijk gesprek direct toegevoegde waarde biedt.