Key2Control Expertgroepen

Onze organisatie groeit en professionaliseert. Ook ons ontwikkelproces groeit mee. Via onze Expertgroepen denken onze klanten en businesspartners actief mee over hoe we de software nóg beter kunnen maken. Op laagdrempelige wijze delen we onderling kennis met elkaar over de ontwikkelwensen en mogelijkheden. Als deelnemer aan een Expertgroep heb je als gebruiker direct invloed en inspraak op de doorontwikkeling van de software.

Wat zijn Expertgroepen?

Een Expertgroep is een groep betrokken gebruikers van de Key2Control software die tenminste 1x per jaar (digitaal) samenkomt om mee te denken over de ontwikkelroadmap van de software.

Wat doen Expertgroepen?

Elke Expertgroep beoordeelt, bespreekt, valideert en prioriteert ontwikkelwensen die voor hen relevant zijn. Elke Expertgroep adviseert daarmee direct over de door hen gewenste doorontwikkeling van de Key2Control software.

Waarom Expertgroepen?

Onze gebruikers werken elke dag met de Key2Control software en hebben vaak uitstekende ideeën. Betrokken gebruikers leveren dan ook waardevolle input. Samen creëren de Expertgroepen een helder beeld over wat zij écht belangrijk vinden in de grote diversiteit van wensen en behoeften. Daarmee leveren ze een waardevolle bijdrage in het verder doorontwikkelen van bestaande- en nieuwe functionaliteiten in de software.

Onze 6 Expertgroepen

Wens delen of deelnemen aan onze Expertgroepen

Heb jij ideeën om Key2Control nog beter te maken? Wil je meedenken en meebeslissen over de doorontwikkeling van de Key2Control software? Deel jouw wens of idee met ons. Je kunt je ook direct aanmelden voor één of meerdere Expertgroepen:

Ik meld me (ook) aan voor de Expertgroep
Vink één of meerdere expertgroepen aan.
Naam

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Expertgroepen? Of wil jij je aanmelden voor één van de Expertgroepen?
Vul het formulier in of neem contact met ons op.