Bespaarcalculator informatiebeveiliging

Het ISMS van Key2Control levert een aantoonbare besparing op voor jouw organisatie. Met de bespaarcalculator reken je eenvoudig uit hoe groot die besparing is.

Informatiebeveiliging is een cruciaal intern beheersingsthema voor elke overheidsorganisatie en is onlosmakelijk verbonden met andere interne beheersingsthema’s zoals Privacy en Informatiebeheer/Archivering.

Het Information Security Management System (ISMS) van Key2Control stelt jou in staat alle informatiebeveiligingsaspecten integraal te beheersen, te verbeteren en te verantwoorden. Je faciliteert op efficiënte wijze het gesprek met de organisatie over de relevante BIO-, ISO-, of NEN- eisen met als resultaat méér begrip over wat er waarom moet gebeuren.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bespaarcalculator informatiebeveiliging
Jouw besparing met Key2Control
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Wat moet ik invullen?

  • Interne uren per jaar: hier vul je het totaal aantal uren in dat in jouw organisatie jaarlijks wordt besteed aan informatiebeveiliging. Bijvoorbeeld 1.600 uur voor 1 FTE. Het gaat dus niet alleen om de uren van de CISO, ISO of ENSIA coördinator maar ook om de uren die collega’s besteden om informatie aan te leveren.
  • Inhuur uren per jaar: hier vul je het totaal aantal uren in dat door jouw organisatie jaarlijks wordt besteed aan externen die worden ingehuurd om te ondersteunen bij informatiebeveiliging.
  • Aantal Excel bestanden: hier vul je in hoeveel Excel bestanden er binnen jouw organisatie worden gebruikt om informatiebeveiliging te beheersen, te verbeteren en te verantwoorden.
  • Aantal rapportages hier vul je in hoeveel rapportages er binnen jouw organisatie worden opgesteld om informatiebeveiliging te beheersen, te verbeteren en te verantwoorden.

Wat rekent de bespaarcalculator uit?

De uitkomst is een verwachte besparing in euro’s op jaarbasis. Leidend voor het berekenen van de besparing zijn de 4 parameters die je hebt ingevuld. De uitkomst is een besparing waarbij rekening wordt gehouden met alle voorkomende direct meetbare kosten die samenhangen met de 4 parameters.

Hoe betrouwbaar is de bespaarcalculator?

De bespaarcalculator geeft een goede indicatie omdat we gebruikmaken van data uit diverse onderzoeken. We spreken over een indicatie omdat specifieke factoren binnen jouw organisatie ook invloed hebben op de besparing in geld. Daarnaast realiseer je indirecte kostenbesparingen, zoals bijvoorbeeld het borgen en beschikbaar maken van kennis en bespaar je tijd bij het zoeken naar de juiste informatie.

Gedetailleerde info? 

Wil je meer weten over hoe je écht aantoonbaar kunt besparen op de interne beheersing van informatiebeveiliging binnen jouw organisatie? Krijg je graag meer inzicht in de besparing die je kunt realiseren? Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen graag contact met je op om de concrete aanpak en de realiseerbare besparing voor jouw organisatie te bespreken.

Liever meteen telefonisch contact? 
085 0761515

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.