Tijdens de Relatiedag informeren en inspireren we je graag. We ontmoeten elkaar, delen ervaringen en doen kennis op. Na de Relatiedag ga je met een hoofd vol ideeën en een lijst nieuwe contacten weer naar huis. 

  • Key2Control Relatiedag 2023
  • Donderdag 15 juni
  • 10.00-16.00 uur
  • Locatie: Vergadercentrum Vredenburg 19, Utrecht

Programma

Tijdens de plenaire sessie neemt Roel de Graaf ons mee in de eenvoud van integrale interne beheersing aan de hand van business hacks. Roel schreef het managementboek 180 Business Hacks. Ook is Roel docent en expert op het gebied van business strategie, innovatie en groei. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring bij veel verschillende organisatie waaronder de overheid.

We praten je in vogelvlucht bij over de ontwikkelingen bij Key2Control, de ontwikkelroadmap van het komende jaar en delen onze kijk op actuele trends.

12.00-13.00 uur

Tijdens de lunch is er tijd om persoonlijk bij te praten.

In de middag kies je zelf uit meerdere parallelsessies. Tijdens parallelsessies vertellen klanten over hún ervaringen en delen zij hún kennis.

A Integriteit:
Beheersing van integriteitsrisico’s: fraude-, misbruik en oneigenlijk gebruik.

Organisatie: Vervoerregio Amsterdam

Spreker: Hans van Dinther, Concerncontroller

De Vervoerregio Amsterdam zet sinds medio 2021 Key2Control in als MCS Vorig jaar is men gestart met het normenkader Integriteit. Hans van Dinther vertelt over zijn ervaringen bij de implementatie van Integriteit en hoe intern de dialoog wordt gevoerd om deze “soft controls” aantoonbaar te beheersen en verbeteren.

MEER OVER HANS OP LINKEDIN

B Rondetafelgesprek Informatiebeveiliging:
Rondetafelgesprek over ontwikkelingen informatiebeveiliging met gemeente De Ronde Venen.

Organisatie: Gemeente De Ronde Venen

Spreker: Patrick Zuijderwijk, CISO

De ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging gaan razendsnel. De wijziging van de ISO 27001, de introductie van NIS2 om er maar 2 te noemen uit d elaatste maanden. Wat betekent dit voor informatiebeveiliging bij gemeenten? Welke impact heeft dit op ENSIA en hoe kunnen deze ontwikkelingen jou helpen om de BIO te integreren in een integrale interne beheersingsaanpak.

MEER OVER PATRICK OP LINKEDIN

Kies uit meerdere parallelsessies. Tijdens deze sessies word je bijgepraat over de praktijk die aansluit bij jouw vak- en/of interessegebied.

A Financiële rechtmatigheid:
De route naar financiële rechtmatigheidsverantwoording van papier naar praktijk.

Organisatie: Gemeente Heemskerk

Spreker: Jolanda Verhoeks, Concerncontroller

Gemeente Heemskerk werkt sinds 2015 met Key2Control. In 2022 is men gestart met financiële rechtmatigheids-verantwoording in Key2Control. Jolanda geeft inzicht in de opzet van hun beheersings-proces en hun aanpak om draagvlak te krijgen bij de collega’s in je organisatie waarmee binnen 6 maanden zichtbaar en aantoonbaar resultaten zijn behaald.

MEER OVER JOLANDA OP LINKEDIN

B Integrale interne beheersing:
De route van Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland naar integrale interne beheersing.

Organisatie: Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland

Spreker: Richard Boogaard, CISO/FG en Corine de Man, financieel adviseur

Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland werkt sinds 2018 met de Key2Control software en heeft stapsgewijs diverse bedrijfsprocessen opgenomen. Richard en Corine vertellen over hun ervaringen en over de route die Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland gekozen heeft en de afwegingen die ze gemaakt hebben.

MEER OVER RICHARD EN CORINE OP LINKEDIN

De belangrijkste en opvallendste leerpunten en gedeelde ervaringen uit de parallelsessies samengevat.

15.00-16.00 uur

Neem je collega mee…

Ken je iemand die deze dag ook niet mag missen?
Neem hem of haar dan als introducee mee naar de relatiedag. Bijvoorbeeld een collega binnen jouw organisatie of een collega met dezelfde functie bij een buurgemeente waar je veel mee samenwerkt.

Jouw introducee moet wel voldoen aan het volgende signalement:

  • Een professional die serieus aan de slag wil met informatiebeveiliging, privacy management, informatiebeheer, bedrijfscontinuïteit, integriteit, financiële of fiscale rechtmatigheid
  • Bereidheid om kennis en ervaring te delen met gelijkgestemden
  • Nieuwsgierig naar oplossingen voor integrale interne beheersing

De locatie: hartje Utrecht

Dit jaar kiezen we voor een locatie midden in het land: hartje Utrecht. Vergadercentrum Vredenburg biedt inspirerende presentatieruimtes. Vanuit de zalen en het eigentijdse restaurant hebben we een mooi uitzicht over de stad Utrecht.

Vergadercentrum Vredenburg is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer én met de auto. De locatie ligt op 5 minuten loopafstand vanaf NS station Utrecht CS. Of parkeer in de omgeving, de meest voordelige en meest gunstig gelegen garages zijn Parkeergarage Paardenveld en QPark La Vie.

Bepaal hier je route.