Wij zoeken een relatiemanager

Key2Control ondersteunt organisaties die aantoonbaar in control willen zijn op de uitvoeringskwaliteit van hun bedrijfsprocessen. Dat doen we met eigen hoogwaardige software die in Nederland wordt ontwikkeld en beheerd. Onze klanten zijn overheidsorganisaties en semi overheidsorganisaties, met name gemeenten. Ze gebruiken onze software om bedrijfsprocessen, geïdentificeerde risico’s en uitgevoerde audits continu te beheersen, te verbeteren en te verantwoorden. Omdat steeds meer organisaties kiezen voor onze software, groeien we hard. Daarom zoeken we een nieuwe collega Relatiemanager.

De functie

Als relatiemanager ben je een ondernemende netwerker. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van een optimale relatie met potentiële klanten en het onderhouden van een waardevolle relatie met onze bestaande klanten. Je weet zelfstandig commerciële kansen te creëren voor beide doelgroepen. We zijn niet van het snelle scoren maar bouwen aan duurzame relaties met onze klanten. Jij bent in staat om steeds de juiste match tussen het product- en dienstenportfolio van Key2Control en de behoeften van de gesprekspartner/organisatie op het gebied van Governance, Risk, Compliance en Audit te vinden. Daarmee draag je bij aan de verdere duurzame winstgevende groei van Key2Control.

Jouw achtergrond

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie met de verkoop van software. Bij voorkeur heb je ook kennis van, of affiniteit met overheidsorganisaties. Je beschikt al over een eigen zakelijk netwerk en bent in staat om dat netwerk te onderhouden en verder uit te bouwen. Je begrijpt marktontwikkelingen en klantbehoeften en weet deze om te zetten in goede ideeën zodat we onze software continu kunnen blijven doorontwikkelen. Je bent in staat complexe materie snel te begrijpen en in eigen woorden eenvoudig uit te leggen. Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.

Jouw persoonlijkheid

Je bént een persoonlijkheid. Gedreven om steeds het maximale uit jezelf halen. Je stelt hoge eisen aan je werk en dat van je collega’s. Je bent intrinsiek geïnteresseerd in ontwikkelingen bij de overheid en daarmee een prettige professionele gesprekspartner voor het hoger management bij overheidsorganisaties. Je houdt niet van afwachten en stilzitten maar van aanpakken en durven. Je bent ondernemend ingesteld, gewend om initiatief te nemen, je eigen werk te organiseren en zelfstandig te werken. Je bent gericht op het resultaat of het gestelde doel, ook bij problemen, tegenslag, tegenwerking of afleidingen. Je weet jouw ideeën, standpunten en besluiten in begrijpelijke en correcte taal te formuleren en op een boeiende, heldere en begrijpelijke wijze te presenteren.

Ons Team

We werken met een compact team van hoogopgeleide gedreven professionals waarin iedereen elke dag het beste uit zichzelf haalt. Sterke persoonlijkheden die betrokken zijn bij hun werk en begaan met onze klanten. Bij ons vind je geen managementcultuur; we zijn één hecht team dat elkaar dagelijks spreekt, elkaar ondersteunt, aanvult en aanspreekt.

Ons aanbod

Een afwisselende baan in een groeiende organisatie. Afhankelijk van jouw wensen voor minimaal 32 en maximaal 40 uur. Uiteraard met een marktconform salaris en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, laptop, telefoon- en pensioenregeling in eigen beheer, een maandelijkse zakelijke onkostenvergoeding en veel mogelijkheden om flexibel te werken.

Reageren?

De vacature is ingevuld.
Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij Key2Control? Stuur je motivatie en CV of stel je vragen aan Bart Suers, directeur publieke sector via [email protected]  of 06 -52 451 450