Wat heb jij aan de dubbele ISO certificering van Key2Control?

Key2Control behaalde een dubbele ISO certificering.
Dat klinkt als een hele prestatie, maar wat betekent de ISO certificering voor jou? Key2Control onderkent dat organisaties hogere eisen stellen aan oplossingen om grip te hebben op actuele en veranderende wetgeving. Met de dubbele ISO certificering hebben we een duidelijke stap gezet in de integrale interne beheersing van onze eigen organisatie.
De dubbele certificering voor zowel ISO 9001 als ISO 27001 betekent dat onze software, onze diensten en onze organisatie voldoen aan internationale kwaliteits- en informatieveiligheidseisen.
Maar hoe profiteer jij als klant of businesspartner daarvan?

door Bart Suers

Onze missie is: organisaties door inzet van de Key2Control softwareoplossing helpen om integrale interne beheersing van bedrijfsprocessen te organiseren.
Oftewel: Organisaties helpen om aantoonbaar in control te zijn én blijven.
Hiervoor moet continu in elk bedrijfsproces en op elk aspect van informatieveiligheid verbetering plaatsvinden volgens de Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus. Deze aanpak zit in het DNA van Key2Control.


Kijk in de spiegel en word klant van jezelf

Een dergelijk certificeringstraject betekent ook dat de organisatie een spiegel wordt voorgehouden, gebaseerd op een verwachtingen bij internationale kwaliteits- en informatiebeveiligingsstandaarden. De beste methode om daar met afstand naar te kunnen kijken is zelf de ervaring van je klanten durven ondergaan. En die stap hebben we genomen door letterlijk klant van onszelf te worden. We hebben een eigen Key2Control omgeving ingericht voor de interne beheersing als kwaliteitssysteem en Information Security Management Systeem (ISMS). Dit garandeert onze klanten en businesspartners een blijvende kritische reflectie op onze organisatie en onze software.

Wat betekent dubbele ISO certificering voor jou

De certificering voor de ISO 9001 en ISO 27001 erkent dat onze software, onze diensten en onze organisatie voldoen aan internationale kwaliteits- en informatieveiligheidseisen. Natuurlijk zijn we blij met deze erkenning. We zijn echter vooral trots op de stabiele klantenbasis die onze kwaliteit en aanpak al jaren erkent. Op veel fronten groeit en professionaliseert Key2Control verder. En onze klanten groeien mee. Dat blijkt uit het vertrouwen van bestaande klanten die Key2Control steeds breder inzetten op het gebied van interne beheersing en daarvoor graag een langdurige samenwerking met ons aangaan.


Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zorgen voor een hogere kwaliteit van interne beheersprocessen. Dat is wat we doen.
Dagelijks helpen we overheids- zorg en onderwijsinstellingen, woningcorporaties en MKB-bedrijven om de uitvoeringskwaliteit van hun bedrijfsprocessen te beheersen en verbeteren.

Wil je meer weten over onze aanpak of over de mogelijkheden van onze software?
Neem dan zeker contact met ons op.