Webinar DHT en Tax Control Framework 11 oktober

Doorontwikkeling horizontaal toezicht en Tax Control Framework

Alles wat je altijd al wilde weten over het DHT en het Tax Control Framework

Vanaf 1 januari 2023 is een nieuw convenant horizontaal toezicht met de Belastingdienst van toepassing: de doorontwikkeling horizontaal toezicht (DHT). Alle bestaande convenanten vervallen vanaf die datum. Samen met partner Fiscaliade gaf Key2Control het webinar DHT en Tax Control Framework waarin inzicht gegeven is in de te volgen route naar DHT en de beproefde kant-en-klare ondersteuning die Fiscaliade en Key2Control leveren.

Fiscaliade en Key2Control zijn gestart met een samenwerking op het gebied van de vastlegging van het Tax Control Framework (TCF). Fiscaliade vanuit haar inhoudelijke fiscale expertise en Key2Control vanuit haar software propositie. De bundeling van fiscaal inhoudelijke kennis en ervaring in DHT-trajecten enerzijds en softwareoplossingen voor interne beheersing anderzijds, leiden tot een vruchtbare meerwaarde voor gemeenten en andere overheidsorganisaties. Met de gezamenlijke integrale oplossing wordt invulling gegeven aan de hogere eisen die de Belastingdienst stelt aan DHT-trajecten. Deze werkwijze versterkt ook de uitvoeringskwaliteit van de fiscale organisatie. De organisatie verandert hiermee qua aanpak; van controle achteraf naar beheersing vóóraf. Zo ontstaat er ruimte voor optimalisering en een doorlopende cyclus van procesverbetering.

Nikita Brameijer, vennoot Fiscaliade: “De samenwerking biedt een oplossing om onze fiscale analyse en uitwerking van het TCF vast te leggen in een software omgeving. De software omgeving biedt goede mogelijkheden om fiscale processtappen van het TCF te automatiseren en op te laten gaan in het bredere vraagstuk over integrale risicobeheersing.”

Arie Hartog, directeur Key2Control: “Dankzij de samenwerking met Fiscaliade, kunnen organisaties snel beschikken over een volwassen en professionele fiscale organisatie. Daarmee krijgen organisaties de aanzienlijke fiscale risico’s in beeld en kunnen ze deze beheersen.”

 

Het Webinar DHT en Tax Control Framework heeft plaatsgevonden op 11 oktober. Wil je meer weten over DHT, het Tax Control Framework én de beproefde kant-en-klare ondersteuning die Fiscaliade en Key2Control leveren?
Neem contact met ons op.
Wij praten je graag bij.

Contact

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.