Webinar Kwaliteitssysteem Informatiebeheer

Integrale interne beheersing vraagt nadrukkelijk om samenwerking tussen de CISO, privacy officer /FG en informatieprofessional om gezamenlijk het hoofd te kunnen bieden aan de uitdagingen van digitale transformatie. Denk daarbij aan zaakgericht werken voor de Omgevingswet, de AVG in relatie tot bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden, de voorbereiding op de BIO en de modernisering van de Archiefwet in relatie tot de Wet Open Overheid.  Informatieveiligheid is nu een gedeelde verantwoordelijkheid voor iedereen binnen een overheidsorganisatie. Bestuurlijke nut en noodzaak wordt onderkend maar hoe zet je dit om in een mandaat mét prioriteit?


Antwoorden uit de praktijk

In een tijd waarin informatie hét belangrijkste kapitaal is kan de moderne informatieprofessional niet zonder een goed kwaliteitssysteem. Doxis organiseert daarom in samenwerking met Key2Control op 12 februari een webinar voor informatieprofessionals. Tijdens dit webinar laten we zien hoe het Kwaliteitssysteem informatiebeheer in Key2Control gebaseerd op KIDO werkt en hoe Doxis de implementatie daarvan begeleidt.


Na een uur weet je:

      • Hoe je met een Kwaliteitssysteem Informatiebeheer, gebaseerd op KIDO, snel aantoonbare kwaliteitsverbetering realiseert.
      • Hoe je ervoor zorgt dat elke medewerker verantwoordelijkheid neemt voor correct digitaal informatiebeheer.
      • Hoe je slim kunt samenwerken met de CISO en privacy officer /Functionaris Gegevensbescherming om te komen tot een integrale aanpak van informatiebeheer


Wanneer?

Vrijdag 12 februari 2021 online van 11:00 – 12:00 uur.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor informatieprofessionals in de breedste zin van het woord. Informatiemanagers, beleidsadviseurs/ coördinatoren DIV, Recordmanagers, Functionarissen Gegevensbescherming en CISO’s. Deelname is gratis op basis van inschrijving vooraf.


Inschrijven!

Deelname is gratis en alleen mogelijk op basis van voorinschrijving via onderstaand formulier. Deze bijeenkomst is niet bedoeld voor leveranciers. Stuur deze uitnodiging ook gerust door naar je collega’s.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]