Welkom!

We zijn trots én blij Waterschap Aa en Maas én gemeente Barneveld te mogen verwelkomen als nieuwe klant van Key2Control!

Samen met Key2Control zet Waterschap Aa en Maas een belangrijke stap op het gebied van de interne beheersing van hun financiële en fiscale bedrijfsprocessen en auditmanagement voor de organisatie van de financiële en fiscale rechtmatigheidsverantwoording. Kort na deze eerste stap hebben ze besloten om meteen door te pakken met de interne beheersing van informatiebeveiliging en privacy! Op deze manier werkt Waterschap Aa en Maas organisatiebreed samen met ons aan integrale kwaliteitsverbetering van hun processen en kunnen zij aantoonbaar verantwoorden.

Ook de gemeente Barneveld heten wij van harte welkom! Gemeente Barneveld start met de implementatie van een kwaliteitssysteem informatiebeheer en met de interne beheersing van informatiebeveiliging. Zo werkt gemeente Barneveld samen met Key2Control toe naar een stabiele beheersorganisatie en kunnen ook zij een belangrijke stap zetten om de uitvoeringskwaliteit van hun dienstverlening te vergroten, te borgen en te verantwoorden.

Bedankt voor jullie vertrouwen in Key2Control en op een mooie en succesvolle samenwerking!

Ben je benieuwd wat Key2Control kan betekenen voor jouw organisatie?

We zijn ervan overtuigd dat een persoonlijk gesprek altijd van toegevoegde waarde is.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.