14 en 22 juni: Webinar ICT-Leveranciersmanagement

Gemeenten en Gemeenschappelijke regelingen besteden veel uit aan externe ICT-leveranciers en providers. Dat heeft voordelen, maar leidt ook tot een onnodige versnippering van kennis, capaciteit en middelen.
Op 14 en 22 juni geven wij samen met eSpecialisten hierover het webinar ICT-Leveranciersmanagement. 

De gemeenten en gemeenschappelijke regelingen hebben vaak hun inkoopdocumentatie niet op orde en ook beschikken zij vaak niet over een adequate inkoopstrategie blijkt uit jaarlijks onderzoek van het Ministerie van BZK. De rechtmatigheid van inkoop en aanbestedingen kan hierdoor niet altijd worden aangetoond. Grote boosdoener zijn Inkoop en aanbestedingstrajecten van ICT. De aanschaf, implementatie en onderhoud en beheer van ICT vergt veel kennis. Gemeenten hebben dus een solide aanpak en slimme beheersorganisatie nodig die effectief en efficiënt ondersteuning biedt aan concerncontrol, inkoop en de uitvoeringsorganisatie.

Kwaliteitssysteem voor ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement

eSpecialisten en Key2Control introduceren als ondersteuning een kwaliteitssysteem specifiek voor ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement. Met deze oplossing kunnen overheidsorganisaties de integrale interne beheersing organiseren en aantoonbare verbetering realiseren op de uitvoeringskwaliteit van hun inkoop- en aanbestedingsproces en het managen van ICT-leveranciers relaties. De geïntegreerde aanpak en inzet van software zorgt ervoor dat de uitvoeringskwaliteit wordt verhoogd en de uitvoeringsprocessen aantoonbaar in control zijn.


Webinar ICT-Leveranciersmanagement

Hierbij nodigen we jou uit om deel te nemen aan een gratis Webinar op:

14 juni van 14.00 – 15.00 uur

of

22 juni van 14.00 – 15.00 uur

Het webinar wordt gegeven door Bart Suers (Key2Control) en Kees Groeneveld (eSpecialisten en mede-auteur van het boek  Reset de gemeentelijke ict).


Meer weten?
Schrijf je in voor het Webinar ICT-Leveranciersmanagement

Op 14 juni en 22 juni van 14:00 uur -15:00 uur organiseren we het webinar “ICT-Leveranciersmanagement”.

Aanmelden voor dit webinar kan direct via het formulier hieronder.
Een aantal dagen voor het webinar ontvang je de link naar het webinar.

 

Aanmelding webinar ICT-Leveranciersmanagement juni 2022

Naam
Ik meld me aan voor het webinar op:(Vereist)