Key2Control ontvangt FD Gazelle Award in maand van 10-jarig jubileum

Op donderdag 23 november was het zover! Key2Control werd als FD Gazelle bekroond in Theater Amsterdam. Arie Hartog, Algemeen Directeur Key2Control, nam trots de FD Gazelle Award in ontvangst. Deze award is tenslotte een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende MKB-bedrijven in Nederland.

Bovengemiddelde groei binnen 10 jaar

Eind oktober 2023 ontving Key2Control al het predicaat FD Gazelle. De winnaars zijn uitsluitend MKB-bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. In november viert Key2Control ook het 10-jarig jubileum. De FD Gazelle is een extra bekroning op de groei die Key2Control de afgelopen 10 jaar heeft gerealiseerd.

Tastbare waardering

Eerder reageerde Bart Suers, directeur publieke sector van Key2Control, al op de titel FD Gazelle 2023: “Ik ben enorm trots dat we deze Award hebben gewonnen. We weten dat Key2Control hard groeit, maar de FD Gazellen Award is een tastbare waardering voor het team dat zo hard en betrokken werkt aan deze groei. Ook bevestigt deze erkenning het vertrouwen dat klanten hebben in ons gedachtegoed. Vol vertrouwen en enthousiasme kijken we uit naar de komende jaren.”

De FD Gazellen Awards zijn een goede graadmeter voor succes

Waar voldoet een organisatie met een FD Gazelle 2023 Award aan?

  • Omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2020-2022).
  • De omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken.
  • In het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal €250.000.
  • Een bedrijf was ten minste op 1 januari 2020 economisch actief.
  • In het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn, en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend.
  • Bedrijven dienen financieel gezond te zijn.

Maar wat betekent het samenwerken met een organisatie die is bekroond met de titel FD Gazelle voor jou, als klant?

  • Stabiliteit en betrouwbaarheid: De erkenning als FD Gazelle toont financiële gezondheid en stabiliteit aan. Ook erkent de Award dat Key2Control op de lange termijn groei en stabiliteit nastreeft, dit draagt bij aan een duurzame zakelijke relatie.
  • Groeiende expertise: snelgroeiende bedrijven hebben middelen tot hun beschikking om te investeren in dienstverlening. Key2Control ontwikkelt voortdurend door, wat zorgt voor verbeterde expertise, innovatie en steeds verder toenemende kwaliteit van de software en geleverde diensten.
  • Toekomstbestendigheid: de erkenning als FD Gazelle impliceert dat Key2Control in staat is om zich aan te passen aan marktveranderingen en toekomstige uitdagingen.

Het ontvangen van de FD Gazellen Award is daarmee een indicatie van financiële stabiliteit, groeiende expertise en een sterke focus op kwaliteit en innovatie. Kort samengevat staat een FD Gazellen Award symbool voor een gezonde, succesvolle onderneming.

Het Financieele Dagblad organiseerde de FD Gazellen Awards voor de twintigste keer.

Ruud van Merkhoven, Gemeente Zeist:
Gefeliciteerd, het doet mij deugd hieraan bijgedragen te hebben de afgelopen jaren.


“Goed bezig Key2Control, nog vele tientallen jaren erbij. Gefeliciteerd.”
Patrick Zuiderwijk – Gemeente De Ronde Venen