Key2Control zoekt Marketing en Communicatie Professional

Ben jij die enthousiaste Marketing- en Communicatie Professional die online het verschil maakt?
Kriebelen jouw vingers wanneer je ziet dat een LinkedIn-bedrijfspagina niet optimaal ingezet wordt?
Ben jij klaar voor een baan waar je verantwoordelijkheid mag nemen en goede ideeën ook écht uitvoert?
Deel jouw enthousiasme dan met ons en laat ons weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Als Marketing en Communicatie Professional bij Key2Control krijg je de verantwoordelijkheid over de marketing en communicatie aanpak voor onze dynamische en doelgerichte organisatie. Van planning tot uitvoering, van onlinecampagnes tot analyses en bijsturing. Jij doet het allemaal!

Een goede planning is voor jou de ultieme voorbereiding en je hebt grip op alle marketing- en communicatieactiviteiten. Je hoort en ziet kansen en goede verhalen wanneer ze ontstaan. Je schakelt snel om de waardevolle content via de juiste middelenmix doelgericht met de juiste doelgroep te delen. Vooral online voel jij je als een vis in het water.

Dankzij jouw inzet wordt Key2Control zichtbaar en herkenbaar met een duidelijke positionering bij de geformuleerde doelgroepen. Ook leiden jouw inspanningen tot een goed beeld van onze (potentiële) klanten, waardoor wij met aandacht, professioneel en frequent contact met hen kunnen onderhouden.


Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

• Jij vertaalt de marketing- en communicatiestrategie door naar uitvoeringsplannen;
• Je stelt de media- en content planning op en voert deze uit;
• Online marketingcampagnes zet je uit richting verschillende doelgroepen;
• Je creëert en beheert de website content (tekst, beeld, blog, vlog, productvideo);
• Jij bepaalt en verzorgt de inhoud voor digitale nieuwsbrieven richting diverse doelgroepen;
• Je werkt het social mediabeleid uit en geeft daar zelfstandig vorm en inhoud aan;
• In samenwerking met het reclamebureau ontwikkel je documentatie, digitale productflyers, presentaties en andere middelen;
• Je ondersteunt bij de organisatie van (online) events zoals webinars;
• Om de markt en doelgroepen beter te leren kennen, voer je marktonderzoek uit.


Jij bent:

• Authentiek
• Gedreven
• Nieuwsgierig
• Een echte vakvrouw of vakman met karakter
• Een digitale denker én doener

Je bent in staat het merk Key2Control nog sterker in de markt te positioneren. In deze rol neem je graag verantwoordelijkheid, ben je zelfverzekerd en geef je op een creatieve manier invulling aan de functie. Je houdt van aanpakken, durft keuzes te maken en kunt die goed beargumenteren. Om tot de kern te komen blijf je vragen stellen. Ook zijn we benieuwd hoe goed deze uitspraak past bij jou: vonken in plaats van vinken.
Je krijgt veel vrijheid om jouw functie eigen te maken en de marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Jij hebt:

• Afgeronde HBO-opleiding richting Marketing en/of Communicatie;
• 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Kennis van en ervaring met CRM en CMS-systemen;
• Online marketing en vooral LinkedIn marketing helemaal in de vingers;
• Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
• Een enthousiaste insteek en creatieve ideeën;
• Eventueel: kennis van grafische programma’s (Indesign, Photoshop);
• Affiniteit met ICT en/of de publieke sector.


Wij zoeken jou. Maar wie zijn wij?

Wij zijn Key2Control, gevestigd in Maastricht, en in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een kwalitatieve én onderscheidende aanbieder van SaaS-software op het gebied van kwaliteitsmanagement, risicomanagement en auditmanagement. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers in staat zich continu én met succes aan te passen aan de zeer snel veranderende wereld. Onze klanten zijn met name organisaties in de publieke sector en zakelijke dienstverlening in heel Nederland.
We zijn onderscheidend met onze eigen ontwikkelde software omdat het pragmatisch is opgebouwd en erg gebruiksvriendelijk is. Dat vinden wij niet alleen, dat is wat klanten over onze software zeggen.

Onze marketing- en communicatieactiviteiten groeien mee met onze ambities. Dat betekent dat we onze propositie aanscherpen, de klantloyaliteit én ons marktaandeel vergroten.
Ons onderscheidend karakter is essentieel voor de waardering door de klant. Het vermarkten van onze dienstverlening wordt jóuw uitdaging. Vanuit een heldere strategie word je uitgedaagd om met jouw ideeën en aanpak de juiste doelgroepen aan te spreken om de geformuleerde bedrijfsdoelstellingen te behalen. Onze markten zijn continu in beweging, jij beweegt met jouw marketing en communicatie aanpak mee in deze dynamiek. Je leert, ziet kansen en speelt hierop in. Zo groeit niet alleen Key2Control, maar ook jij persoonlijk.


Het team

Key2Control werkt met een hecht team van hoogopgeleide professionals in een informele sfeer. We stellen hoge eisen aan ons werk. In onze dynamische organisatie wordt hard gewerkt, wordt initiatief nemen gestimuleerd en is geen dag hetzelfde. We investeren volop in onze software en in onze mensen en bieden daarom ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van verantwoordelijkheid.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris € 2.400-€ 2.600 o.b.v. fulltime functie en ervaring
32-40 uren is in onderling overleg mogelijk.
Als jij de juiste argumenten kunt aandragen waarom je meer zou moeten verdienen, dan worden we graag overtuigd.
Daarnaast bieden we een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon- en pensioenregeling in eigen beheer, reiskostenvergoeding en flexibel werken.


Meer informatie of solliciteren?

Ben jij de professional die wij zoeken?
Reageer dan vóór 1 mei 2021 en stuur je CV en motivatie naar Bart Suers, Directeur Publieke Sector via [email protected]

Wil je meer weten over de functie?
Neem dan telefonisch of via E-mail contact op met Arie Hartog, Algemeen Directeur via [email protected] of 06 5759 9235.