Kwaliteitsbewaking van informatiebeveiliging binnen de Zorg kan nu nog sneller door samenwerking Key2Control en Innervate

Op 15 april 2020 zijn Key2Control en Innervate een partnerschap aangegaan om (zorg) organisaties beter en sneller te helpen met het optimaal ondersteunen van de informatiebeveiligingstrajecten die vaak worden voorgeschreven door normenkaders zoals ISO 27001, ISO 27001, BIO, NEN 7510. Vooral in deze (corona) tijden is het belangrijk om digitale processen waaronder de informatiebeveiliging op orde te hebben.

Adviseren over en informatiebeveiliging inrichten bij klanten doet Innervate al jaren succesvol. Dat kan met en zonder tooling. Of met gebruikmaking van bestaande systemen waarover klanten reeds beschikken. Echter met Key2Control kan het sneller geïmplementeerd en nadien perfect geborgd worden. Belangrijke normenkaders zitten er standaard in, zoals: ISO 27001, 27002, BIO versie 1 voor gemeentelijke overheden en Nen7510 uit 2017 voor de zorg. Met Key2Control heb je direct inzicht hoe het gesteld is met het informatiebeveiligingstraject. Afspraken kunnen bewaard worden, maar ook het volgen van de voortgang met bijvoorbeeld tussentijdse metingen. Innervate zorgt ervoor dat Key2Control goed geïmplementeerd wordt en de juiste invulling krijgt binnen organisaties. Hier hebben we al jaren ervaring in bij diverse zorginstellingen.

Key2Control biedt geautomatiseerde oplossingen op het gebied van Governance, Riskmanagement & Compliance (GRC). Key2Control is een volledig ‘web enabled’ (dus in de cloud) product dat als groot voordeel heeft dat het constant up te date is en makkelijk in gebruik.

Key2Control is nu het ‘leading’ product op de markt en wordt al door > 60 bedrijven en organisaties gebruikt. We zien dat steeds meer zorginstellingen versneld voor Key2Control kiezen. De interessante pricing en de optimale ondersteuning door Innervate geven de doorslag. Voor de zorginstellingen is het dan verleden tijd dat ze geconfronteerd worden met dure updates (nieuwe versies) of licenties zoals sommige Risk Management oplossingen met zich meebrengen.

Voor meer informatie: neem contact op met Roger Wigny, Directeur Innervate 043-358 1880 of [email protected] of Arie Hartog, Algemeen Directeur van Key2Control 06-57599235 of [email protected].

Over Key2Control
Key2Control stelt door haar aanpak en Cloud softwareoplossingen op het gebied van Governance, Riskmanagement & Compliance opdrachtgevers in staat zich continu én met succes aan te passen aan de snel veranderende wereld van morgen. Door op elk moment van de dag inzicht te hebben in, en verantwoording af te kunnen leggen vanuit, inzichtelijke interne beheersprocessen.

Over Innervate
Innervate is de gepassioneerde IT adviespartner die al meer dan twintig jaar organisaties helpt met het proces van digitale transformatie. Wij vinden dat iedere organisatie het verdient om klaar te zijn voor de toekomst van morgen. Onze diensten zijn gericht op IT Technology, Information Management, IT Compliance & Security, Software Consultancy en Innovatie. We hebben ruime ervaring bij verscheidene organisaties, o.a in de zorgbranche, waar we de taal spreken tussen business en techniek en we begrijpen de ontwikkelingen en dynamiek in dit krachtenveld.