2 maart: Webinar Kwaliteitssysteem ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement

Terug naar de basis. IT moet gemeenten ondersteunen, gemeenten moeten zich niet met IT van elkaar willen onderscheiden” zei Kees Groeneveld (eSpecialisten) op 6 december 2021 bij de presentatie van het boek ‘RESET de gemeentelijke ICT’ aan de Commissie Digitale Zaken van de Tweede Kamer. In het boek worden concrete handvatten aangereikt om ICT-Inkoop en ICT-leveranciersmanagement (beter) te structureren en te beheersen. Tijdens het webinar Kwaliteitssysteem ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement gaan we hier verder en concreet op in.

eSpecialisten en Key2Control introduceren een kwaliteitssysteem specifiek voor ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement. Met deze oplossing kunnen overheidsorganisaties de integrale interne beheersing organiseren en aantoonbare verbetering realiseren op de uitvoeringskwaliteit van hun inkoop- en aanbestedingsproces en het managen van ICT-leveranciers relaties. De geïntegreerde aanpak en inzet van software zorgt voor een verhoging van de uitvoeringskwaliteit en dat de uitvoeringsprocessen aantoonbaar in control zijn.

Hierbij nodigen we jou uit om deel te nemen aan een gratis Webinar op:

2 maart van 11.00 – 12.00 uur

Het webinar wordt gegeven door Bart Suers (Key2Control) en Kees Groeneveld (eSpecialisten en mede-auteur van het boek  Reset de gemeentelijke ict).

Programma

  • Korte kennismaking
  • Ontwikkelingen op het gebied van ICT-Inkoop en ICT-Leveranciersmanagement
  • De opzet en het gebruik van een normenkader voor ICT-Inkoop en ICT-leveranciersmanagement in de praktijk
  • Discussie / Ruimte voor vragen

Het boek ‘Reset de gemeentelijke ICT’ kan besteld worden bij managementboek, Bol.com en via www.resetdegemeentelijkeict.nl


Meer weten?
Schrijf je in voor het Webinar Kwaliteitssysteem ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement

Op 2 maart van 11:00 uur -12:00 uur organiseren we het webinar “Kwaliteitssysteem ICT-Inkoop en Leveranciersmanagement”.

Aanmelden voor dit webinar kan direct via het formulier hieronder.
Een aantal dagen voor het webinar ontvang je de link naar het webinar.