Key2Control slaat handen ineen met FAMO

Nieuw partnerschap met FAMO biedt waardevolle kansen voor groei en doorontwikkeling.  
 
Key2Control en de Federatie van Algemene Middelenmanagers bij de Overheid (FAMO) gaan samenwerken op het gebied van kennisdeling over integrale bedrijfsvoering bij gemeenten. De samenwerking is ontstaan vanuit de groeiende behoefte om kennis en informatie te delen over de interne beheersing van bedrijfsprocessen binnen overheidsorganisaties.

“Via de FAMO profileert Key2Control zich verder als dé expert op het gebied van GRC-software voor de overheidssector. Dit sluit aan op de ambitie van de FAMO om een actieve vereniging te zijn met als doel haar leden kennis te bieden en hen te laten netwerken met vakgenoten.”
Arie Hartog, algemeen directeur Key2Control

De meerwaarde van het Management Control Systeem

Klanten van Key2Control profiteren dankzij het partnerschap van de netwerkmogelijkheden die FAMO biedt. Kennis en ervaring uitwisselen is tenslotte waardevol voor elke organisatie. Concreet biedt de samenwerking leden van de FAMO inzicht in de mogelijkheden en meerwaarde van het Management Control Systeem (MCS). Met het MCS van Key2Control krijgen gemeenten en andere overheidsorganisaties aantoonbaar grip op de uitvoeringskwaliteit van bedrijfsprocessen. Met als resultaat lagere beheerskosten en meer efficiency.

Doorontwikkeling van de GRC-software

De FAMO biedt Key2Control ook een breder inzicht in de specifieke behoeften van de algemene middelenmanagers. Hierdoor is Key2Control in staat om haar software nog beter te laten aansluiten op vragen uit de markt.

logo FAMO