In control met… Pim

Je leest artikelen, nieuws, nieuwsbrieven of blogs van Key2Control. Misschien neem je regelmatig deel aan een webinar. Er is veel te vertellen over GRC en interne beheersing. Maar wíe zijn de mensen van Key2Control? In de blogserie ‘In control met…’ laten we je kennismaken met het team.

In deel 1 van de blogserie stellen we Pim aan je voor:

Wie is Pim?
“Ik ben Pim Körver, 41 jaar, vader van drie zoons en getrouwd met Rachelle.”

Wat doe je precies bij Key2Control?
“Bij Key2Control ben ik de verantwoordelijke voor de backoffice en productontwikkeling. Een goed georganiseerde backoffice is belangrijk voor elk bedrijf. Denk hierbij aan: offertes controleren voordat ze verstuurd worden, contracten inboeken, facturen versturen, projecten monitoren en specifiek voor Key2Control: ondersteuning van klanten bij vragen over de software. Ook houd ik me bezig met het verbeteren van interne processen (o.b.v. ISO 9001), HRM werkzaamheden voor onze collega’s en ervoor zorgen dat ons kantoor voorzien is van alle benodigdheden. Daarnaast zorg ik samen met de directie ervoor dat ook op de lange termijn financieel alles geborgd is. Het is hierbij belangrijk om de directie te voorzien van de juiste stuur-informatie. Daarvoor heb ik diverse “tools” tot mijn beschikking. Voor de productontwikkeling kijk ik voornamelijk met onze ontwikkelaars hoe we de software continu naar een hoger niveau kunnen tillen. We kijken hiervoor voortdurend kritisch naar gebruikersgemak, beveiliging, presentatie van de inhoud en data. Qua technische mogelijkheden stemmen we af waar willen we staan op korte, middellange en lange termijn. Ik voorzie de ontwikkelaars van informatie, feedback en testresultaten om die weer te kunnen verwerken in de software.”

Waar heb jij je de afgelopen week in je werk mee bezig gehouden? En wat staat komende week op de planning?
“Wekelijks ben ik bezig met de eerder genoemde werkzaamheden van onze back-office. Over de komende periode staat er nogal wat op de planning voor de doorontwikkeling van de software. Momenteel ben ik nu heel druk om dit allemaal in kaart te brengen en te plannen. Uiteraard krijgen onze klanten daar updates over via nieuwsbrieven en de release notes.”

Bij Key2Control draait alles om integrale interne beheersing. De PDCA-cyclus staat daarin centraal. Welke fase past het beste bij jou? Ben je meer een Planner, een Doener, een Checker of een Actienemer?
“Ik ben een soort kameleon of duizendpoot, want alle fases uit de PDCA-cyclus zet ik periodiek in. Misschien is een betere vraag welke fase niet bij mij past. Een goede planning wil er nog wel eens bij inschieten en ik laat mij dan ook nog wel eens leiden door de waan van de dag.”

Wat maakt Key2Control voor jou bijzonder?
“Vaak bestaan softwarebedrijven uit een grote groep medewerkers, Key2Control werkt “lean-and-mean” met een compact team vaste medewerkers en een flexibel team van specialisten (voor ontwikkeling van de software, marketing en de inhoud/data). We proberen het maximale uit elkaar te halen. Alle collega’s staan in hun kracht en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Hierdoor zijn we een hecht en goed op elkaar ingespeeld team.”

Kun je een situatie of moment beschrijven waarop je iets bijzonders hebt meegemaakt bij Key2Control?
“Wat ik vooral heel bijzonder bij Key2Control vind is de hoeveelheid kwalitatief goed werk die wij met onze organisatie verzetten. Doordat onze organisatie compact van opzet is, kennen we elkaar door en door, wij zijn op elkaar ingespeeld als een écht en hecht team. Dat laatste maakt dat we elkaar continu scherp houden om het beste uit de organisatie en onszelf te halen.”

Waar staat Key2Control over 3 jaar volgens jou?
“Over drie jaar is onze software bekend bij nagenoeg alle overheidsinstanties en zorgt deze ervoor dat die instanties zijn gestart of al hard op weg zijn naar een stabiele beheersorganisatie.”

Heb je een tip voor (potentiële) klanten?
“Wil je bouwen aan een stabiele beheersorganisatie of deze verder uitbouwen? Daar is de Key2Control software zeer geschikt voor. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je bij Key2Control in een warm bad terecht komt.”

Wil je meer weten over Key2Control? >