Klantendag

Informatieveiligheid tijdens digitale transformatie

 

De ambities van uw organisatie, snelle technologische veranderingen en toenemende maatschappelijke en institutionele druk op het handelen van uw organisatie zorgen ervoor dat u niet stil kunt blijven zitten. Want u staat in de frontlinie als het gaat om uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en /of archiefwaardig informatiebeheer. Hoe kunt u slim én efficiënt omgaan met de schaarse middelen, beperkte tijd, geringe capaciteit en tegelijkertijd hoge verwachtingen om informatieveiligheid voor uw organisatie optimaal te organiseren? We gaan graag met u in gesprek over de antwoorden en de uitdagingen die daarmee samenhangen.

Wij nodigen u daarom van harte uit op de Key2Control klantendag op woensdag 8 mei in de Jaarbeurs in Utrecht

We bieden u een goed gevuld programma waarin naast veel afwisseling ook volop ruimte is voor uw eigen inbreng en er volop gelegenheid is om met uw vakgenoten in gesprek te gaan. Onze gastspreker
Kees Groeneveld geeft zijn visie op informatieveiligheid in ketensamenwerking die ontstaat als gevolg van de Omgevingswet.

Aan het eind van de dag heeft u een aantal concrete handvatten waarmee u direct aan de slag kunt om verder vorm en inhoud te geven aan informatieveiligheid binnen uw eigen organisatie en digitale transformatieproces.


Programma

09:30u

Ontvangst

10.00u

Opening en welkomstwoord

We stellen graag een aantal nieuwe collega’s van Key2Control aan u voor en blikken vooruit over uw en onze verwachtingen van deze dag.

10.15u

Ontwikkelingen binnen Key2Control organisatie en software

We blikken met u terug op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar de ontwikkeling van Key2Control als organisatie en de GRC en Verwerkingsregister applicaties.

11.15u

Key2Control en de digitale transformatie

We nemen u mee in de visie van Key2Control op informatieveiligheid. We bespreken de uitdagingen van het digitale transformatieproces binnen organisaties en de wijze waarop Key2Control u hierbij kan ondersteunen.

12.00u

Netwerklunch

13.00u

Informatieveiligheid & Omgevingswet

Onze gastspreker, Kees Groeneveld, geeft zijn visie op het thema informatieveiligheid door te kijken naar de impact van ketenintegratie in het kader van de Omgevingswet. Daarin benadrukt hij onder meer het belang van digitaal duurzaam informatie- en archiefbeheer.

14.00u

Discussie aanpak informatieveiligheid in het digitale transformatieproces

Aan de hand van een aantal stellingen gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen en kansen waar we als professionals mee te maken hebben en die op ons afkomen

15.00u

Afsluiting

We besluiten met een korte samenvatting van de dag waarin we de belangrijkste ‘take aways’ nog voor u samenvatten om direct mee aan de slag te gaan.

15.30u

Borrel

Uiteraard is er nog gelegenheid om samen na te praten over deze dag

Datum en locatie

Woensdag 8 mei van 10:00u – 16:00u

Jaarbeurs Meetup
Jaarbeursplein 6,
3521 AL Utrecht

Voor wie?

Deze kennismiddag is bestemd voor alle organisaties die gebruikmaken van Key2Control. U mag deze mail uiteraard ook doorsturen naar collega’s die ook actief zijn op het gebied van informatiebeveiliging, informatiebeheer of privacy.

Aanmelden!

“Niet de sterkste, de slimste of de snelste overleeft, maar degene die het beste in staat is zich aan te passen aan de snel veranderende omstandigheden”. (Charles Darwin).

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Graag tot ziens op woensdag 8 mei in Utrecht.