Key2Control is trotse FD Gazelle 2023

Met trots kunnen we mededelen dat Key2Control FD Gazelle 2023 is. In november vindt de officiële uitreiking plaats van de twintigste editie FD Gazellen Awards, maar we mogen nu alvast vertellen dat Key2Control één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is. 

De FD Gazellen Awards zijn prestigieuze ondernemersprijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Gekwalificeerd worden uitsluitend bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. Gazellen zijn snelgroeiende en competitieve bedrijven, die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio.

Bart Suers, directeur van Key2Control reageert op de titel FD Gazelle 2023: “Ik ben enorm trots dat we deze Award hebben gewonnen. We weten dat Key2Control hard groeit, maar de FD Gazellen Award is een tastbare waardering voor het team dat zo hard en betrokken werkt aan deze groei. Ook bevestigt deze erkenning het vertrouwen dat klanten hebben in ons gedachtegoed. Vol vertrouwen en enthousiasme kijken we uit naar de komende jaren.”  

Key2Control bestaat in november 10 jaar, dat jubileum krijgt nu een gouden randje dankzij de titel FD Gazelle.